گزارشی از سفر ریاست محترم بنیاد بین‌المللی امامت به استان فارس

گزارشی از سفر ریاست محترم بنیاد بین‌المللی امامت به استان فارس

تقویت فرهنگ امامت در قلب ایران اسلامی

در سفر اخیر حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی سبحانی، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت، به استان فارس، گام‌های مؤثری در راستای تقویت و ترویج فرهنگ امامت و معارف اهل بیت (علیهم السلام) در این استان برداشته شد.

این سفر که با هدف توسعه آموزش‌های تخصصی و همکاری‌های فرهنگی در حوزه امامت انجام شد، فرصت‌هایی را برای هم‌افزایی میان نهادهای مذهبی و فرهنگی مختلف در این استان فراهم کرد.

 دیدار با نماینده ولی فقیه در استان فارس

حجت‌الاسلام دکتر سبحانی، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت، با حضرت آیت‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، دیدار کرد.

در این دیدار که در دارالتولیه آستان مقدس احمد بن موسی (علیه السلام) برگزار شد، دکتر سبحانی بر اهمیت توجه به موضوع امامت در تقویت باورهای دینی و اعتقادی جامعه تأکید کرد.

ایشان یادآور شدند که نقش امامت در حفظ و رشد فرهنگ دینی جامعه حیاتی است و این موضوع باید بیش از پیش در مرکز توجه قرار گیرد.

حضرت آیت‌الله دژکام نیز از اقدامات بنیاد بین‌المللی امامت در استان فارس ابراز خرسندی کرد و حمایت خود را از تداوم این فعالیت‌ها اعلام نمود.

وی افزود که استان فارس به دلیل تاریخ و فرهنگ غنی خود، ظرفیت‌های زیادی برای ترویج معارف امامت دارد و باید از این ظرفیت‌ها به بهترین نحو استفاده کرد.

 دیدار با استاندار فارس: توسعه و گسترش فعالیت‌های امامت‌محور

در سومین روز از سفر به شیراز، دکتر سبحانی با دکتر امیری، استاندار فارس، دیدار کرد.

در این نشست، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت ضمن معرفی اهداف و ظرفیت‌های این بنیاد، بر اهمیت تربیت متخصصان بومی در حوزه امامت و گسترش دانش امامت در استان فارس تأکید کرد.

ایشان گفتند: «امامت رکن اصلی دینی و فکری در جامعه است و باید تلاش کنیم تا دانش‌پژوهان و طلاب بومی استان فارس در این زمینه به‌طور تخصصی تربیت شوند»

استاندار فارس نیز با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی در استان با توجه به پیشینه غنی آن در معارف اسلامی، از آمادگی استانداری برای همکاری با بنیاد در زمینه‌های مختلف خبر داد.

وی اظهار داشت که «همکاری میان نهادهای فرهنگی و مذهبی استان برای تقویت باورهای دینی مردم از اولویت‌های کاری استانداری است.»

 دیدار با مدیر موسسه کلام اسلامی جهرم: پیوند نهادهای دینی

در ادامه سفر، دکتر سبحانی با حجت‌الاسلام والمسلمین علی زارعی، مدیر موسسه کلام اسلامی جهرم، دیدار کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام زارعی گزارشی از فعالیت‌های موسسه خود در زمینه برگزاری دوره‌های تخصصی کلام اسلامی و دوره‌های کوتاه‌مدت اعتقادی برای طلاب و اقشار تأثیرگذار جامعه ارائه کرد.

دکتر سبحانی ضمن تقدیر از فعالیت‌های موسسه کلام اسلامی جهرم، بر لزوم همکاری بیشتر این موسسه در تدوین پایان‌نامه‌های تخصصی در حوزه امامت تأکید کرد و از حمایت معنوی بنیاد برای تقویت این فعالیت‌ها خبر داد.

اولین جلسه مشورتی با محوریت امامت در شیراز

یکی از بخش‌های مهم سفر دکتر سبحانی، برگزاری اولین جلسه مشورتی با محوریت امامت در شیراز بود.

این جلسه با حضور تعدادی از علما، اساتید حوزه علمیه و نخبگان دینی استان برگزار شد و در آن درباره اهمیت جایگاه امامت در احیای باورهای دینی و ضرورت هم‌افزایی نهادهای دینی برای ترویج معارف اهل بیت (علیهم السلام) بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر سبحانی در این نشست با استناد به روایات اهل بیت (علیهم السلام) از کتاب شریف کافی، اهمیت ویژه امامت را تشریح کرد و بر لزوم تعامل بیشتر میان نهادهای فرهنگی و علمی در این زمینه تأکید نمود.

 دیدار با طلاب سطح سه رشته تخصصی امامت: آموزش و پاسخگویی به شبهات

در آستانه میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها)، دکتر سبحانی با طلاب سطح سه رشته تخصصی امامت در مدرسه امام سجاد (علیه السلام) شیراز دیدار کرد.

وی در این دیدار بر ضرورت آموزش و پرورش طلاب متخصص در حوزه امامت تأکید کرد و گفت: «در دنیای امروز که شبهات مختلف در زمینه‌های دینی مطرح می‌شود، طلاب باید در علم امامت تسلط کامل داشته باشند تا بتوانند به‌طور مؤثر به نیازهای دینی جامعه پاسخ دهند.»

حجت‌الاسلام فرقانی، نماینده علمی بنیاد در استان فارس، گزارشی از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در رشته تخصصی امامت ارائه کرد و یادآور شد که دوره‌های تخصصی سطح سه رشته امامت از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۲ در این مدرسه آغاز شده و با استقبال خوبی از سوی طلاب همراه بوده است.

 تاکید بر توانمندسازی طلاب برای پاسخ به نیازهای جامعه

در سخنرانی خود در جمع مدیران و کارکنان حوزه علمیه فارس، دکتر سبحانی بر لزوم تسلط طلاب بر دانش‌های ضروری به‌ویژه در حوزه امامت تأکید کرد. وی افزود: «امامان و علمای دین باید در پاسخگویی به شبهات و مسائل جدید دینی پیشرو باشند. علم امامت ابزاری مهم برای تقویت باورهای دینی و پاسخ به شبهات است.»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *